Despre noi

Filozofie

Scopul nostru principal este să realizăm ideile unice ale clienților noștri cu un produs și un serviciu care îndeplinește cerințele tehnice moderne, păstrând și arătând frumusețea naturală a lemnului și oferind o atmosferă prietenoasă, aproape de natură în mediul nostru. Deoarece vorbim despre lucrări specifice, putem oferi nenumărate posibilități în formă, tip și culoare.

Clienții noștri

Printre clienții noștri obișnuiți, cunoaștem mai multe companii de construcții care le caută cu încredere, în primul rând cu livrarea și construcția de uși și ferestre din lemn personalizate pentru case private, proiectele de construcție sau extindere a hotelurilor și clădirilor publice de înaltă clasă.

Servicii

Ofertă gratuită, inspecție la fața locului, producție, livrare și instalare de ferestre,uși și obloane din lemn unicate.

Parteneriate

Astăzi, SC NARA SRL a stabilit parteneriate stabile atât în regiune, cât și în regiuni mai îndepărtate ale țării, datorită calității produselor și serviciilor livrate și celei mai mari considerații a nevoilor unice ale clienților.

Scroll to Top